Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, October 13, 2011

ANNUAL DINNER 2011 _ PROMAC INDUSTRIES

Pada 1 & 2 October 2011 company aku kerja buat Anuual Dinner kat Genting Highland

 Dari Kiri : Liza, Kak Ina, Noor, Aku ( Gemuknyeee saya) & Ika

 Aku & Ika

 Aku & Kak Ina

 Dari Kiri : Kak Ina's Hubby, Kak Ina, Ika, Aku

IMPIAN 2011

Setelah 5thn menanti.....akhirnye aku n hubby dapat mencapai salah satu impian kami untuk tahun 2011 ni...
Mesti semua org suspen....bkn nak dpt zuriat ye....belum rezeki kami..tp kami dapat memiliki rumah sendiri dari hasil titik peluh selama ni...walaupun rumah teres je tp syukur sgt2


 Ni lah rumah kami...

NUR ALYA ZAHRA BT MOHD FIRDAUZ

Pada 20 September 2011...lahirlah seorang puteri /cucu/cicit sulong dalam keluarga aku....adik aku yg aku cerita kat bawah ni selamat melahirkan baby pertama.

Nama : NUR ALYA ZAHRA BT MOHD FIRDAUZ
Tarikh Lahir : 20 / 9 / 2011 @ 10:23am
Tempat Lahir : Hospital Banting





Orang yg paling happy ialah Baba n Mak aku...sbb dah 5thn aku kawen still belum ada rezeki nak bg diaorg cucu....So Alya adalah sweetheart mereka... Anyway aku bersyukur sgt2 sbb dpt tgk parent aku bahagia n gembira. Tak lupe jgk pada arwah mama .... kalo dia ada dia lbh gembira.....




WE LOVE ALYA........