Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, November 16, 2012

Always in my mind.....

Mama love both of you.... :)

Thursday, November 15, 2012

GELAGAT PUTERI KAMI....

Syukur Alhamdulillah AFRINA membesar dgn sihat dan semakin banyak akal...makin bijak anak AYAH & MAMA...






NUR RAISHA AFRINA BT MOHD NAZRI

Assalamualaikum n salam sejahtera semua....

Alhamdulillah...selepas 5thn 6bln 5hari kami suami isteri dikurniakan zuriat yg kami tgu selama ni...
Pada tanggal 13 Jun 2012 jan 1:18ptg di KPJ Shah Alam Selangor lahirlah seorang puteri yg diberi nama "NUR RAISHA AFRINA BT MOHD NAZRI" secara normal dgn berat ketika itu 2.2kg . Syukur sgt2 sbb kami diberi peluang untuk bergelar AYAH & MAMA setelah byk dugaan dan cabaran yg dilalui...

Terima kasih kepada suami yg sbar menunggu selama ni, keluarga yg byk memberi semangat dan dorongan, kawan2 yg supportive. Terima kasih juga kepada Dr. Siti Esah dan nurse2 di KPJ yg memberi layanan dan rawatan yg terbaik sepanjang saya berada di sana.

Semasa blog ini di update....AFRINA dah pun berumur 5bulan. AFRINA dah pandai meniarap, mulutnye bising je kalo main sorang2 tu...kuat gelak kalo main dgn AYAH. AFRINA sgt mesra dgn sesiapa pun...

AFRINA tgl ngan pengasuh kalo AYAH & MAMA g keje. AFRINA panggil pengasuhnye MAK...Alhamdulillah AFRINA dpt pengasuh yg sgt baik n penyayang.

5minit selepas dilahirkan (2.2kg)

 1bulan (3kg)
  2bulan (4.1kg)

3bulan (5.3kg)

4bulan (6kg)



Monday, January 2, 2012

Doakan Akma...

Assalamualaikum....smlm aku dikejutkan dgn berita wife sepupu aku tenat di hospital (HKL). Td aku meluangkan masa g melawat dia. Dia kat wat ICU tingkat 3 Katil 12. Sungguh sedih n menyentuh hati aku tgk keadaan dia.
Baru je raya haji aritu jumpe dia dlm keadaan sihat walafiat....tiba2 td melihat keadaan nye yg sungguh sayu,,,penuh wayar2 di badan, xsedar n keadaan dia menahan sakit waktu nurse masuk kan ubat.
Doakan akma pulih seperti sedia kala....
Yg lbh tersentuh hati ni bila tgk sepupu aku(Along) dgn keadaan wife dia mcm tu...diaorg baru je kawen bln 3 thn 2011.
Ya Allah....berikanlah sinar kebahagian untuk mereka...sesungguhnye tiada kuasa lain yg dpt menandingi kekuasaanMu....