Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, November 15, 2012

NUR RAISHA AFRINA BT MOHD NAZRI

Assalamualaikum n salam sejahtera semua....

Alhamdulillah...selepas 5thn 6bln 5hari kami suami isteri dikurniakan zuriat yg kami tgu selama ni...
Pada tanggal 13 Jun 2012 jan 1:18ptg di KPJ Shah Alam Selangor lahirlah seorang puteri yg diberi nama "NUR RAISHA AFRINA BT MOHD NAZRI" secara normal dgn berat ketika itu 2.2kg . Syukur sgt2 sbb kami diberi peluang untuk bergelar AYAH & MAMA setelah byk dugaan dan cabaran yg dilalui...

Terima kasih kepada suami yg sbar menunggu selama ni, keluarga yg byk memberi semangat dan dorongan, kawan2 yg supportive. Terima kasih juga kepada Dr. Siti Esah dan nurse2 di KPJ yg memberi layanan dan rawatan yg terbaik sepanjang saya berada di sana.

Semasa blog ini di update....AFRINA dah pun berumur 5bulan. AFRINA dah pandai meniarap, mulutnye bising je kalo main sorang2 tu...kuat gelak kalo main dgn AYAH. AFRINA sgt mesra dgn sesiapa pun...

AFRINA tgl ngan pengasuh kalo AYAH & MAMA g keje. AFRINA panggil pengasuhnye MAK...Alhamdulillah AFRINA dpt pengasuh yg sgt baik n penyayang.

5minit selepas dilahirkan (2.2kg)

 1bulan (3kg)
  2bulan (4.1kg)

3bulan (5.3kg)

4bulan (6kg)



No comments:

Post a Comment